Choď na obsah Choď na menu

Aktuálne posolstvo s videom zo zjavenia Panny Márie - Miriane

Aktuálne Posolstvo, Medžugorie, 2. február 2012 [O] - Posolstvo Panny Márie Kráľovnej pokoja Mirjane

Mirjana during an apparition
"Drahé deti! Som s vami taký dlhý čas a už tak dlho vám poukazujem na Božiu prítomnosť a na Jeho bezhraničnú lásku a chcem, aby ste ju všetci spoznali. A vy, deti moje? Vy ste aj naďalej hluchí a slepí, kým hľadíte na svet okolo seba, nechcete vidieť, kam ide bez môjho Syna. Odmietate ho, a on je prameňom všetkých milostí. Kým vám hovorím, počúvate ma, ale vaše srdcia sú zatvorené a nepočujete ma. Neprosíte Ducha Svätého, aby vás osvietil. Deti moje, pýcha zavládla. Ja vám ukazujem pokoru. Deti moje, zapamätajte si, len pokorná duša žiari čistotou a krásou, lebo spoznala Božiu lásku. Len pokorná duša sa stáva rajom, lebo v nej je môj Syn. Ďakujem vám! Opäť vás prosím, modlite sa za tých, ktorých si vyvolil môj Syn, sú to vaši pastieri. "

                                                                                                       http://www.medjugorje.ws/sk/

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

AVesaboste - Blood Straits - Taylor & Francis Online

28. 9. 2018 12:12

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/le-prix-de-cialis-au-maroc/

AFegoSoypony - Rare Old Indian Secret agent Resets Blood Constraints

8. 7. 2018 8:43

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/equivalent-cialis-sans-ordonnance/