Choď na obsah Choď na menu

Aktuálne posolstvá anjelov, svätých, ...

Gospa

Aktuálne posolstvá sú v komentároch

 


 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Admin - 15.01.2016 - Panna Mária prostredníctvom Martina / Dechtice

1. 2. 2016 16:26


Moje deti!
Mojou dnešnou materinskou prosbou je, aby ste spolu so mnou kráčali jednoduchou cestou. Je to cesta jednoduchého a pokorného „áno“ Bohu a „nie“ hriechu a pokušiteľovi. Ponorené do modlitby kráčajte jednoducho a slobodne v Duchu Svätom. Sviatosť zmierenia je novým začiatkom takejto cesty. Vo svetle Ducha Svätého premáhajte zlo konaním dobra. Ponáram vás do lásky Ježišovho a môjho srdca.

Admin - Prostredníctvom Mirjany Dragičevičovej – Soldovej, Medžugorie, 2. januára 205

6. 1. 2016 0:39

„Drahé deti, Ako Matka, som šťastná, že môžem byť medzi vami, pretože si želám hovoriť nanovo o slovách môjho Syna a Jeho láske. Dúfam, že ma prijmete srdcom, pretože slová môjho Syna a Jeho láska sú jediným svetlom a nádejou v temnote dneška. Toto je jediná pravda a vy, ktorí to prijmete a budete žiť, budete mať čisté a pokorné srdcia. Môj Syn miluje tých, ktorí sú čistí a pokorní. Čisté a pokorné srdcia oživujú slová môjho Syna, žijú ich, hlásajú a každému umožňujú, aby ich počuli.

Slová môjho Syna privádzajú k životu tých, ktorí ich počúvajú. Slová môjho Syna prinášajú späť lásku a nádej. Preto, moji milovaní apoštoli, moje deti, žite slová môjho Syna. Milujte sa navzájom ako On miloval vás. Milujte sa v Jeho mene, na Jeho pamiatku. Cirkev napreduje a rastie vďaka tým, ktorí počúvajú slová môjho Syna; vďaka tým, ktorí milujú; vďaka tým, ktorí trpia a vytrvávajú v tichosti a v nádeji konečného vzkriesenia. A preto, moje milované deti, nech slová môjho Syna a Jeho láska je prvou a poslednou myšlienkou vášho dňa. Ďakujem vám.“

Admin - Posolstvo Kralovnej Pomoci - 15.12.2015

27. 12. 2015 17:54

15.12.2015 - prostredníctvom Martina

Moje deti!
Blíži sa svätá noc, v ktorej budeme prežívať radosť z Božieho narodenia. Môj Syn Ježiš, ktorého som vložila do jasieľ, je ten istý, živý, prebývajúci v Eucharistii. Emanuel, najvzácnejší dar, ktorý prebýva s vami ako živý chlieb. On je pravý Boh, ktorému sa klaňajú všetky národy. Deti, poďte a klaňajme sa mu, nech vás prežiari svetlo lásky Betlehemského dieťaťa. Ponáram vás do lásky Ježišovho a môjho materinského srdca.

www.avemaria.sk/dechtice/